Ingatlan leírása

Az építészeti koncepció

A RAVAK Business Center irodaház néven ismert, kereskedelmi, szolgáltatói és iroda funkciót ellátó épületegyüttes, RAVAK Hungary Kft. beruházásában készült. Az épülettömegek a telken „U” alakban helyezkednek el, elrendezésükkel egy zárt udvart létrehozva. Az Erzsébet királyné út felöli szárny földszint + 4 emeletes, az Öv utcai szárny földszint + 2 emeletes és a Szugló körvasút felöli raktár épülete földszintes, magas belmagasságú.

Garázsszint az egész épületegyüttes alatt, a terepszinttől mintegy 3 m mélyre épült, 147 személygépkocsi befogadására alkalmas, és az Erzsébet királyné útja felől közelíthető meg.

A földszinten egyszintes és kétszintes (galériázott) üzlethelyiségek és szolgáltató egységek létesültek, melyek közvetlenül az utcáról közelíthetők meg. Az irodarész, 24 órás portaszolgálattal ellátott recepción át, az Erzsébet királyné útja és Öv utca kereszteződéséhez közel található főbejáraton keresztül közelíthető meg. Az Öv u.-i szárny végében kapott helyet a teherforgalmat bonyolító és ellenőrző porta.

Az 1., 2., 3. és 4. emeleti szinteken bérelhető irodahelyiségek lettek kialakítva, melyek igény és építészeti adottságok szerint még oszthatóak kisebb helyiségekre. Az épület középfolyosós elrendezésű. A szintek közötti közlekedést zárt és nyitott lépcsőházak, illetve 3 db garázsszinttől közlekedő személylift biztosítja. Teakonyha kialakítására minden irodaegységen belül van lehetőség, közös mosdók szintenként találhatóak.

Az épület műszaki jellemzői

Kérjen tőlünk árajánlatot